Pakketten

Professionele Ceremoniemeester

 

Een pakket wat geschikt is voor het bruidspaar wat zelf alles regelt, maar op de dag zelf geen gasten wil belasten met de functie van ceremoniemeester. 

Het voordeel van een professionele ceremoniemeester is een heel ontspannen bruiloft. Je bent er zeker van dat de bruiloft goed is geregeld. Vanaf een maand voor de grote dag geven jullie de touwtjes in handen van Trouwtijd!, kunnen jullie optimaal genieten van de laatste weken voor de bruiloft.

 

Pakketprijs € 495.- * 

Weddingplanning 

Ondersteuning bij het organiseren van jullie trouwdag

Jullie voorkeur is om samen met Trouwtijd! jullie bruiloft te organiseren. Samen zoeken we naar leuke ideeën om de dag in te vullen, ook gaan we op zoek naar locaties e.d. die bij jullie passen qua stijl en budget. We gaan aan de slag met het opvragen van beschikbaarheid en offertes. Zodra jullie zeker zijn van alle keuzes, worden alle offertes definitief bevestigd bij de leveranciers en is jullie Trouwdag geregeld. Dan kan het genieten van alle voorbereidingen beginnen. We nemen vanaf nu alles uit handen en gaan achter de schermen aan de slag met jullie draaiboek. Aan alles wordt gedacht en brengen jullie van tijd tot tijd op de hoogte van alle vorderingen. 

Een aantal keer spreken we af om alles door te nemen en ook de styling* komt uitgebreid aan de orde.

 

Pakketprijs € 995.-*

Wedding All-In

 

Jullie hebben geen idee hoe de bruiloft geregeld moet worden? Dan zijn jullie bij Trouwtijd! op het goede adres.

We gaan samen rond de tafel en bespreken jullie wensen (aan de hand van een moodboard, door jullie zelf gemaakt) en het budget wat jullie willen gebruiken voor jullie trouwdag.

Hiermee gaat Trouwtijd! aan de slag en komt met een passend voorstel, verschillende keuzes uiteraard.

We bezoeken vooraf de locatie(s) om er een goede indruk van te hebben.

Jullie ontvangen maandelijks, of in elk geval zo vaak als nodig, een overzicht met de voorbereidingen. 

Denk bij voorbereidingen aan: draaiboek, styling, drukwerk, taart...

Kortom, met dit pakket hebben jullie geen omkijken naar de organisatie en styling van jullie trouwdag, ook wat het budget betreft; we zorgen dat dit goed wordt bewaakt!

Pakketprijs € 1895.-*

 

 

* Voor alle pakketten geldt: vrijblijvende kennismaking en exclusief reiskosten (€ 0.30 per kilometer)