Wij zijn getrouwd op 11-06-2020! Onze weddingplanner Miranda heeft ons (een) fantastische dag(en) bezorgd. Zoals jullie weten was dit in de corona tijd. Onze eerste datum was eigenlijk 14-05-2020, maar vanwege de strenge regels op dat moment hebben we de bruiloft een maand verzet. Dankzij de inzet van Miranda is alles zorgeloos verlopen. Ook voor onze extra feestavond 16-09-2020 was het wederom top geregeld. Zelfs COVID-19 kan bij Miranda geen roet in het eten gooien, voor alle tegenslagen had ze wel een oplossing. Top werk Miranda!! ga zo door!!

Groeten Mark & Angeline Bruijnzeel

 

 

 

In Oktober 2020 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Miranda was onze weddingplanner. En wat was dat fijn! Miranda heeft ons geholpen van begin tot eind. Ze heeft er voor gezorgd dat wij optimaal konden genieten van onze dag en dat wij ons nergens zorgen over konden maken. Dit straalt ze ook uit. Miranda schakelt snel, heeft een groot netwerk en denkt enorm mee, waardoor alles tot in de kleinste detail goed geregeld is! Nogmaals heel erg bedankt Miranda!

Groetjes van Rico en Rosanne

 

 

 

 

 

 

Wat zijn wij blij geweest met de hulp van onze tante Miranda! Alles werd tot in de puntjes verzorgd, geheel in onze stijl. Ze nam overal de tijd voor en met vragen konden we wanneer dan ook bij haar terecht. Door de vele ervaring die ze heeft kon ze hier en daar een aanwijzing geven wat praktischer was voor het verloop van het dagprogramma. Het gaf ons een enorme rust te weten dat ze een plan van aanpak heeft en zo niets over het hoofd heeft gezien. De bloemen, locatie, versiering.. alles waar we op gehoopt hadden.  Een echte 'regeltante'!

Hartelijk dank! 

Marc en Mariëlle

 

 

 

Wij zijn op 16-06-2022 getrouwd. Omdat we het zelf erg druk hadden met de bouw van ons huis, hebben we gevraagd of Miranda onze bruiloft wilde regelen. En dat heeft ze goed gedaan! Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld, zowel van tevoren als op de dag zelf. Daardoor konden wij zonder stress naar onze dag toe leven. Miranda heeft veel ervaring, waardoor ze ons goed kon adviseren; onder andere over de trouwlocatie. We zijn op aanraden van haar getrouwd bij Natuurlijk! Kloof en dat was echt een schot in de roos! Ook onze gasten hebben enorm genoten en gaven complimenten dat alles zo goed verzorgd was. We horen het nu zelfs nog weleens 'Wat hadden jullie een super leuke bruiloft'.  Kortom, dik tevreden!

 

Groetjes Robbert & Rianne